Иван Диманов написа:
:браво: Aбре Илчо, да не си преместил завода дето го напусна в задния двор. Ти нямаш стигане по продукция.

Радвам се,че са ви харесали моите измишльотини....
Ванко, то като машини и база имам доста, ама това дърводелство хич не ми е тръпка, знам и мога доста неща,но не ги правя с такъв хъс като теб и Гошо и останалите приятели...
Миналата зима нали бях в къщи, реших да се правя на моделиер, така казваха в завода на една група майстори, които разработват нови модели...
Доста неща направих,е някои станаха добре, други заминаха в печката, кофти,че не всичко снимах, зле съм със снимачната техника...
Мислех да поизкарам някой лев от такива сувенири и изделия,но....въпреки многото обяви и рекламиране, почти нищо не успях да продам....е изкарвах до толкова да си платя материалите и тока, но то и това беше целта, от друго се прехранваме...
За сметка на това, всички мои приятели и познати получиха по нещичко от тези неща,а знаеш ли колко ме радва да видя един щастлив човек, струва повече от всички пари.....
Гали, аз не разбирам от тези неща, знаеш много добре, но от друга страна, до колкото знам, форума си ги преозармерява..
И аз понякога се дразня като някой качи линк и страницата стане на никъде,но.....толкова си мога..
Лиско, не слагам лепило, залагам на яките види...
В началото видите на седалката не се виждаха, монтажа беше отдолу, но е малко шибано,а в един момент се наложи да направя доста столчета и ...за по-бързо взех да ги монтирам така....грозно е,но....
Този модел столчета,а масата и стълбата са производни, са много здрави, особено както ги правя от бук, няма мърдане, до сега не съм чувал да има разхлопано,а доста съм направил...
Бях правил едно столче
Прикачени файлове:
P1300690.JPG [ 2.37 MiB | Прегледано 163 пъти ]
Това е от букови летви 20/25 мм, ковано е само с пирони с такера, аз съм 130 кила, стъпвам отгоре и не мърда....
Прикачени файлове:
PC120814.JPG [ 2.75 MiB | Прегледано 163 пъти ]
Е, от много блъскане се разхлопват, все пак е пирон, не е вида...
Тая година ме налегнаха болежки,а и нали съм на работа

и почти нищо не съм направил....
Направих 120-130 щипки, 70-80 бъркалки, 12-15 щайгички и десетина оливиерника....