gogolisec написа:
Здравейте!
Значи поръчах си Wi-Fi контакт, или "умен", или който както иска да го именува. Kонтакта си работи, всичко му е наред, обаче..., искам да мога да го управлявам едновременно от повече от едно устройство (смартфон с Андроид). Т.Е. искам и аз и жената да можем да го включваме/изключваме който когато има възможност. Контакта е с приложението e-WeLink и по прочетените коментари от вас, както и от характеристиките, дадени от производителя, пише че може да се споделя управлението му. Да, ама не - или моето устройство не може да се командва от няколко потребителя, или аз не мога да го настроя. По отделно и от 2-те устройства работи без проблем и през мобилни. Когато почна да търся устройството през неактивния телефон, приложението не го намира, докато не натисна бутона в продължение на 5-6 сек. да влезе в режим на свързване. Да, ама в този момент забравя/изключва предишния потребител и започва да работи с новия. Пробвах различни варианти от приложението, но все не се получава. .
Аз нещо не разбирам какво правиш. След като веднъж си го конфигурирал нямаш никаква работа да натискаш бутона отново. Влизаш от телефона в приложението с e-mail и парола и си управляваш устройството. Проблема е че не можеш едновременно да управляваш контакта и от двете устройства(и двете да са логнати едновременно). В този случай активен е последния логнал се в акаунта. Просто влизаш в приложението, вкл. или изкл. и излизаш. Ако влезеш с втория телефон първия вече не командва, докато не се логнеш с него отново.Това е.
Уф, чак сега прочетох, че май искаш това да става от два отделни акаунта. Това от какъв зор не ми е ясно. Реклама в ewelink не съм виждал.